Fes 'Click' -> visita màgia.cat
offdaniel@offmagia.com
--- Aconseguirà alliberar-se de la camisa de força? ---
 
Qui som ?
Ens vols fer actuar ?
Dossier OFF MÀGIA
 
Cada setmana un NOU ARTICLE
 
OFF MÀGIA: L'espectacle
Festa Major!: L'espectacle de màgia boig i divertit
Àlbum Fotos
Paraigües
off TV: Vídeos
Promos
Accés a: www.magia.cat
Tu, pregunta...
Què vols que faci desaparèixer ?
Pàgina Facebook, Seguidors,...
Anunci OFF MÀGIA
   
 

Un projecte com aquest només pot fer-se realitat gràcies a molta gent que ajudin, donin suport, consells, ... per això el títol de l’apartat és Qui som, perquè som i hem sigut molts, gràcies, a tots els que col·laboren ara, a tots els que m’heu ajudat en el passat, els del futur, a tots els grans de sorra aportats, cap ha sigut en va, gràcies a tots vosaltres, això sí que és màgia!

 
 
 
 

El Mag...
Em dic Daniel i sóc mag... des de petit, quan jugava amb capses de cartró, mirava els mags per la tele, desapareixia de sobre una taula...
I des de fa un temps faig espectacles de màgia, de creació pròpia envers el món de l’il·lusionisme.
A nivell associatiu estic a l’AMIL (Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida) amb els que col·laboro quan m’és possible.

Ah!, i no us oblideu de seguir cada setmana un nou article que escric, explicant les meves cosetes, al Diari d'un Mag, en línia des de principis d’any.

 
 
 
 

La pàgina...
Aquesta pàgina reflecteix tota la feina que hem fet tots aquests anys, fent màgia, ha estat dissenyada i construïda per nosaltres, la Cristina i jo mateix. La Cristina m’ajuda en el disseny de cartells, fotografia, disseny del web i col·labora en l’espectacle amb el so i el que faci falta!!!. Sense ella els espectacles dels últims anys no haurien vist la llum.

A la pàgina també hi ha fotos fetes pel Miquel M., pel Carles O., pel Josep Maria O., per la Txell H. i alguna altra foto, segurament, obra d'algun familiar, amic o seguidor (que no sé ara, qui l’ha fet), gràcies a tots, de veritat, per col·laborar sempre.

 
   
 


Pere, fa màgia amb fusta...

És una persona excepcional, fa il·lusionisme i també fa màgia amb els seus estris, fusta, cola,... des del principi ha fabricat el material pels espectacles, res és impossible per ell, caixes de totes mides i la guillotina més gran, son obra d’ell.

També actua en ocasions especials, quan surt a l’escenari: fa màgia i quan comença a ballar, el públic comença a aplaudir immediatament...

 
   
 


Agraïments

Vull agrair a totes les persones que han col·laborat amb nosaltres algun cop i els que col·laboren actualment, tots els que ens han donat suport tots aquests anys, en aquesta aventura, molt sovint en feines no reconegudes públicament.

A continuació les persones que han ajudat i donat suport, en els diferents espectacles (per ordre alfabètic):
Àlex A., Amadeu H., Andrés T., Carles O., Conxita C., Cristina H., David P., Didier P., Engràcia C., Francís A., Jordi S., Joan G.(A.M.I.L), Josep Mª O., Lluís A., Lluís B., Maria Dolors P., Marta O., Miquel M., Montse H., Pere A., Ramona M., Raquel P., Sònia P., Txell H., Xavier C.

També dedico aquesta pàgina, a tot el públic que ens ve a veure actuar, indubtablement, sense ells, tot el que fem no existiria.

Espero no haver-me oblidat de ningú, en cas que sí, disculpeu, feu-m’ho saber i ho rectificaré.

Daniel A.
offdaniel@offmagia.com